Lakiasiaintoimisto Mäkihannu Oy - luotettava oppaasi pykäläviidakossa

Toimistomme hoitaa kaikenlaisia riita- ja rikosasioita koko Suomen alueella lukuun ottamatta lasten huoltajuusriitoja, joita hoidamme vain poikkeustapauksissa.  Sen lisäksi palvelemme teitä muissakin oikeudellisissa asioissa kuten kauppa- ja sopimusasioissa sekä perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa.

Olipa asiasi minkälainen tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Alkuneuvottelusta ja tilanteen kartoittamisesta emme veloita asiakasta ellei niiden perusteella ole aihetta enempiin toimenpiteisiin.  

Monien riita-asioiden oikeudenkäyntikuluhin on mahdollista saada korvausta oikeusturvavakuutuksesta.  Tavallisesti oikeusturvavakuutus sisältyy johonkin muuhun vakuutukseen kuten koti-, ajoneuvo- tai yritysvakuutukseen.  Tuloista riippuen voi saada myös valtion kustantamaa oikeusapua sellaisissakin asioissa, joita oikeusturvavakuutus ei korvaa.

Olemme niin sanottu yleistoimisto, joka on tottunut hoitamaan juttuja yrityskaupoista osituksiin ja hallintoriitoihin.  Erityisalanamme voimme kuitenkin mainita mm. työsuhdeasiat, vahingonkorvausasiat (erityisesti henkilövahingot), sopimusasiat, irtaimen ja kiinteän kauppa (erityisesti asuntojen ja kiinteistöjen kaupat sekä erilaisten ajoneuvojenkaupat) ja pesänselvitykset sekä perinnönjaot.

Vaikka toimistossamme valot palavat usein aamuvarhaisesta myöhään iltaan, emme työtilanteista johtuen ole aina paikan päällä Kangasalan toimistollamme. Siksi asiakaskäynti kannattaa sopia etukäteen.  Saat meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai kirjepostilla, minkä jälkeen voimme sopia henkilökohtaisesta tapaamisesta. Meille voi soittaa viikon jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä!